نوشته شده توسط : منتظر المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

باراک اوباما، رییس‌جمهور آمریکا پس از بیانیه مشترکی که توسط وزیر امور خارجه کشورمان و موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا قرائت شد به سخنرانی پرداخت.

1430806522654_ap.jpg

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، وی با بیان این‌ ادعا که یک دیپلماسی آمریکایی می‌تواند تغییر واقعی و معناداری را به وجود بیاورد، تغییراتی که کشور ما و دنیا را امن‌تر می‌کند، گفت: این توافق هماهنگ با سنت رهبری آمریکا در دنیا است.

 اوباما ادامه داد: 50 سال پیش بود که کندی در مقابل مردم ‌آمریکا ایستاد و گفت «هرگز از سر ترس مذاکره نکنید و هرگز هم نترسید از مذاکره کردن». او درباره لزوم مذاکره با شوروی صحبت می‌کرد که در جهت کاهش تکثیر سلاح‌های هسته‌ای بود. در آن زمان خطر احتمال وقوع یک جنگ بزرگ بین دو ابرقدرت بود.

وی گفت: من هر اقدام کنگره را که بخواهد جلوی اجرای موفقیت‌آمیز این توافق را بگیرد وتو خواهم کرد.

باراک اوباما در ادامه با بیان این که اکنون نیز موضوع در ارتباط با وجود سلاح هسته‌ای در خاورمیانه است، ادعا کرد که آمریکا از موضع قدرت در این ارتباط مذاکره کرد تا جلوی گسترش تسلیحات هسته‌ای را بگیرد.

 نامبرده با اشاره به تعهدات ایران در توافق ایجاد شده و اطمینانی که جامعه بین‌الملل از فعالیت‌های هسته‌ای ایران دست پیدا خواهد کردو با بیان این که در این توافق خط قرمزها و پارادایم‌های ما رعایت شده و تمام راه‌های دسترسی به سلاح‌های هسته‌ای بسته شده،‌ گفت: در این توافق راه‌های راستی آزمایی فعالیت‌های هسته‌ای ایران درنظر گرفته شده و ایران نمی‌تواند پلوتونیومی تولید کند که لازمه ساخت سلاح هسته‌ای است.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 تير 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : منتظر المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

منابع رسانه‌ای از فرار دسته جمعی تروریستهای تکفیری داعش از شهر فلوجه واقع در استان الانبار و آغاز شمارش معکوس برای آزادسازی کامل این شهر خبر می‌دهند.

فلوجه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه «المسله»، به دنبال عملیات گسترده ارتش و نیروهای مردمی عراق برای آزادسازی کامل شهر فلوجه واقع در استان الانبار عراق، شمار زیادی از سرکرده های تروریست های تکفیری داعش از این شهر گریختند.

در همین ارتباط «فالح العیساوی» نایب رئیس شورای استانداری الانبار تصریح کرد: شهر فلوجه هم اکنون تحت محاصره کامل ارتش و نیروهای امنیتی بوده و تمامی خطوط امدادرسانی به تروریست های تکفیری در آن مسدود شده است.

از سوی دیگر، نیروهای مردمی عراق اعلام کردند که آزادسازی شهر فلوجه به زودی اتفاق خواهد افتاد. بر اساس اعلام این نیروها، تروریست های داعش به دنبال ارتکاب جنایت جدید علیه ساکنان شهر فلوجه هستند.

در همین حال رسانه های عراقی از وقوع یک انفجار تروریستی در منطقه ای واقع در غرب شهر الرمادی در استان الانبار خبر دادند.

بر اساس اعلام منابع بیمارستانی، این انفجار که ناشی از عملیات یک عامل انتحاری به وسیله خودرو خود بود به کشته و زخمی شدن پنج تَن انجامید.

گفتنی است، عملیات گسترده ارتش عراق علیه تروریست های تکفیری در شهر الرمادی در استان الانبار همچنان ادامه دارد.

 



:: بازدید از این مطلب : 140
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 تير 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : منتظر المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
رئیس‌جمهوری آمریکا ساعاتی پس از قرائت بیانیه پایانی مذاکرات هسته‌ای وین در مصاحبه ای سراسر توهین و افترا به جمهوری اسلامی ایران ضمن تهدید دوباره تهران مدعی شد که «تحریم‌ها بود ایران را به میز مذاکره آورد.»
 
خبرگزاری فارس: اوباما: تحریم‌ها بود که ایران را به میز مذاکره آورد/ من ‌اگر بخواهم ارتش ایران را نابود می‌کنم/ ایران حامی تروریسم است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رئیسی‌جمهوری آمریکا در ادامه ادعاهایش درباره مذاکرات هسته‌ای ایران این بار پس از حصول دو طرف گفتگوهای هسته‌ای به جمعبندی مذاکرات مدعی شد «تحریم‌ها بود که ایران را به میز مذاکره آورد».

به گزارش نیویورک تایمز، باراک اوباما ساعاتی پس از پایان مذاکرات وین در مصاحبه 45 دقیقه‌ای با توماس فریدمن خبرنگار ارشد این روزنامه آمریکایی مواضع خود درباره مذاکرات هسته‌ای ایران را مطرح کرد.

وی درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران مدعی شد: «ما این توافق را بر این مبنا که در حال تغییر رژیم داخل ایران باشد ارزیابی نمی‌کنیم و یا اینکه این توافق را بر این اساس که همه مشکلاتی که رد آن به ایران برمی‌گردد را حل کند و یا همه فعالیتهای شرورانه آنها در سطح جهان را از بین ببرد. ما این توافق را بر این اساس ارزیابی می‌کنیم که ایران نتواند به بمب هسته‌ای برسد و این قول اساسی و ابتدایی من در گفتگو با نخست‌وزیر نتانیاهو بود و این همیشه مورد بحث بود».

اوباما افزود: «آنچه من قادر به گفتن درباره آن هستم این است که ما قادریم ثابت کنیم این توافق قاطعترین راه و مسیری است که در آن ایران به سلاح هسته‌ای نخواهد رسید و ما با همکاری کامل جامعه بین‌المللی و بدون درگیر شدن در یک جنگ دیگر در خاورمیانه قادر به حصول به آن خواهیم بود».

وی در پاسخ به سوالی درباره انتقادات مبنی بر عدم استفاده از همه ابزارها از قبیل تهدید معتبر نظامی علیه ایران جواب داد: «فکر می‌کنم این انتقادات گمراه‌کننده و غلط است. ببینید دقیقا ما چه چیزی بدست آوردیم. ما همه مسیرهای ایران برای سلاح هسته‌ای را مسدود کردیم و دلیل اینکه ما قادر به متحد کردن جامعه جهانی حول موثرترین رژیم تحریمها بودیم، تحریمهایی که اقتصاد ایران را فلج کرد و در نهایت آنها را به میز(مذاکره) کشاند به خاطر موافقت و توافق جهان با ما بود. این موضوع که دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای خطری بزرگ برای منطقه، متحدان ما و برای جهان خواهد بود. ما چنین نوع اجماعی را نداشتیم. به عنوان عضوی از معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای، استدلال آنها این بود که "ما حق داشتن برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای را داریم"».

اوباما ادامه داد: «ما به آنها گفتیم با توجه به رفتار گذشته شما و تردید و ظن شدید ما و شواهدی مبنی بر تلاشهایی برای نظامی کردن برنامه هسته‌ای‌تان، فعالیتهای ثبات زدایی که در منطقه دارید و حمایتات از تروریسم، برای ما اینکه به حرف شما اعتماد کنیم، کافی نیست شما باید به ما ثابت کنید که تنها در حال ایجاد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز هستید. در نتیجه همه این سیستمی که ما ساختیم بر اساس اعتماد نیست بلکه مبتنی بر مکانیسم قابل راستی آزمایی است».

وی گفت: «من اختلافات زیادی با رونال ریگان دارم اما آنچه من  کاملا او را به خاطرش تحسین می‌کنم شناختن این واقعیت بود که شما قادر به راستی آزمایی یک توافق با امپراطوری شیطانی و اهریمنی بودید که مصمم به نابودی ما بود و یک خطر بسیار موجودیتی برای ما بود خطری بسیار فراتر از آنچه ایران قادر به آن خواهد بود. من اختلاف نظرهای بسیاری با ریچارد نیکسون داشتم اما او فهمید که یک احتمال در قبال چین برای اتخاذ مسیر متفاوت وجود داشت. شما این چیزها را آزمایش می‌کنید و تا زمانی که ما ظرفیت و توان امنیتی خود را حفظ می‌کنیم و توانایی خود برای پاسخ قاطع نظامی را زمانی که برای حفاظت از دوستان و متحدانمان ضروری باشد، کنار نمی‌گذاریم، این ریسکی است که باید آن را بپذیریم. این یک رویکرد عملگرایانه مبتنی بر عقل سلیم است و احمقانه نیست. این کار شناختن این موضوع است که اگر ما بتوانیم این اختلافات را بدون توسل به زور حل کنیم برای ما و مردم منطقه بسیار بهتر خواهد بود».

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین در اظهاراتی بی اساس که بیشتر مردم ایران از قشرهای مختلف را مد نظر داشت ادعا کرد: «آنچه جالب است اینکه اگر شما به اتفاقات چند ماه اخیر نگاه کنید می‌بینید که مخالفان این توافق تندروها و کسانی هستند که بسیار روی حمایت ایران از تروریسم و رفتارهای ثبات زدای ایران در کشورهای همسایه آن و ضد آمریکایی و اسرائیلی بودن سرمایه‌گذاری کرده‎‌اند که این باید چیزی به ما بگوید چرا که آن تندروها در وضعیت جاری که ایران منزوی است سرمایه‌گذاری کرده‌اند و به خاطر این وضعیت قدرتمند و تقویت شده‌اند. آنها تبدیل به تنها بازی موجود در شهر شده‌اند. آنها نه تنها در امور نظامی حرف دارند بلکه از نظر اقتصادی هم قادر به استفاده از شرایط حول و حوش تحریمها هستند و بنیه قوی دارند در حالی که اگر شما یک پایگاه متفاوتی از افراد حاضر در تجارت و تبادلات اقتصادی در داخل ایران داشته باشید این مضوع شاید نحوه تفکر آنها درباره هزینه‌ها و مخارج چنین رفتارهای ثبات زدا را تغییر دهد».

 



:: بازدید از این مطلب : 138
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 تير 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : منتظر المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

مواجهات عدن

خبرگزاری تسنیم:منابع رسانه ای یمن از هلی برن عناصر مسلح امارات و عربستانی در سواحل عدن خبر داد. برخی منابع هم از کشته شدن سه افسر اماراتی در این شهر خبر دادند.

 

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از سایت یمنی پرس، ارتش و کمیته های مردمی با شبکه القاعده و شبه نظامیان عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن درگیر هستند و توانسته اند بخش های زیادی از شهر عدن در جنوب یمن را بازپس گرفته و تلفات و خسارتهای زیادی به این عناصر مسلح وارد کنند.

این منابع به کشته شدن سه افسر اماراتی در خیابان مطاعم الحمراء در شهر عدن بعد از انهدام خودروهای آنها و خودروهای همراهانشان خبر دادند.

در همین حال، این منابع از رسیدن حمایت و پشتیبانی گسترده به عناصر مسلح از سوی امارات و عربستان خبر داد که در سواحل عدن هلی برن شد.

تداوم حمایت عربستان از عملیات القاعده در عدن

ارتش عربستان سعودی به پشتیبانی هوایی و دریایی خود از عناصر شبکه تروریستی القاعده در شهر عدن در جنوب یمن ادامه می دهد.

به گزارش تسنیم به نقل از منابع خبری یمن، یک منبع امنیتی یمنی گفت: عناصر گروه القاعده با پشتیبانی هوایی و بمباران گسترده جنگنده های ائتلاف تحت سرکردگی عربستان به دو بخش کریتر و خور مسکر در قلب شهر عدن حمله کردند و همزمان کشتی های جنگی در خلیج عدن نیز به گلوله باران پرداختند.

وی افزود: هواپیماهای آپاچی ارتش سعودی عملا در تجاوزگری علیه یمن شرکت دارند و چندین حمله در سطح پایین صورت دادند. این امر با پیاده کردن خودروهای زرهی و سلاح از کشتی‌های جنگی در بندر انجام شد که شعارهای کشورهای عرب خلیج فارس که در ائتلاف شرکت داشتند، روی آن نوشته شده بود.

این درحالی است که هشت شهروند یمنی در حمله جدید جنگنده‌های سعودی به منطقه الفرش در بخش حرض در استان جحه شهید و تعداد دیگری زخمی شدند.

 



:: بازدید از این مطلب : 131
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 تير 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : منتظر المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان،در پی انجام توافق هسته ای روز گذشته سردار سلیمانی، کامران دانشجو، سردار نقدی، پرویز فتاح، سردار وحیدی، سردار سلامی و رستم قاسمی از جمله شخصیت هایی هستند که از لیست تحریم ها خارج خواهند شد.

اگر نام سردار قاسم سلیمانی تا مدتی قبل تنها به عنوان فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران برایمان آشنا بود اما حالا او به چهره ای تبدیل شده است که رسانه های جهان از او به عنوان "ژنرال سلیمانی" یاد می کنند و دیگر نه برای ایرانیان، که برای کل جهان چهره ای شناخته شده و قدرتمند است.

در این بین یکی از رسانه های آمریکایی دیدن نام سردار سلیمانی در این لیست ابراز نگرانی کرده است.

abc NEWS مدعی شده؛ با رفع تحریم از این شخصیت، آمریکایی ها بسیار متضرر خواهند شد. 
ترس آمریکایی ها از سردار ایرانی با برداشتن تحریم ها
 آنها نگران بیشتر شدن سفرهای ژنرال ایرانی و محدودیت اقدامات خرابکارانه آنها در منطقه هستند.
گفتنی است؛این رسانه اظهار داشته هنوز مشخص نیست که این ژنرال ایرانی به کدام کشورها می تواند سفر کند. 

 



:: بازدید از این مطلب : 159
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 تير 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : منتظر المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)



:: بازدید از این مطلب : 165
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 تير 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : منتظر المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

ه نظر می رسد همه اینها به دلیل این است که تفکر غربگرا با اظهار نظر های مقامات دولتی کم کم خودش را نشان می دهد. تا آنجا که رییس جمهور خود درباره مذاکرات هسته ای گفت: «مذاکرات هسته ای پله اول است».

محمدرضا ثابت
وقتی یک توافق بد در حال امضا شدن است، چرا اصلاح طلبان خوشحالند؟/ اشکالات جدی به متن فعلی
 

 

به گزارش خبرنگار سیاسی سراج24، در حالی که مدام ضرب الاجل ها در مذاکرات تمدید می شوند و در همین شرایط آمریکایی ها مدام با دبه درآوردن، زیاده خواهی می کنند، رفتار برخی رسانه های اصلاح طلب طرفدار آمریکا قابل تامل است.

ذوق زدگی این جریان تا جایی است که در روزهای منتهی به توافق هسته ای از رفع خصومت 37ساله میان ایران و آمریکا صحبت می کنند و با خوشحالی زائدالوصف آنچنان که گویا همه جنایات آمریکا را فراموش کرده اند، اظهارات هاشمی رفسنجانی مبنی بر بازگشایی سفارت آمریکا را تیتر خبرهای خود کرده اند و حتی عکس سلفی اوباما با میدان آزادی را منتشر می کنند.

روزنامه آفتاب یزد روز پنج شنبه در گزارشی با عنوان پایان قهر 37ساله به بررسی رابطه میان ایران و آمریکا بعد از توافق هسته ای پرداخته است.

هفته نامه صدا عکس کارتونی صفحه یک خود را با عکس اوباما و میدان آزادی منتشر کرده است، که گویا در رویاپردازی سردبیر این نشریه خیلی جدی پیگیری می شود.

این رویکرد البته از همان روزهای آغازین مذاکرات هسته ای در صفحه های روزنامه های اصلاح طلب دنبال می شد، تا آنجا که تیتر «پرواز مستقیم تهران- نیویورک» روی صفحات این روزنامه ها دیده شد.

این رویا پردازی آنقدر جدی دنبال می شود که چندروز پیش هاشمی رفسنجانی در مصاحبه با روزنامه گاردین با بیان اینکه تابوی مذاکره مستقیم با آمریکا شکسته شده است و توافق می‌تواند «گامی بزرگ» ‌رو به جلو باشد. گفته است بازگشایی سفارت این کشور در تهران غیرممکن نیست. او گفته است: «اما این مسئله به رفتار طرفین بستگی دارد».

جریانی که توسعه کشور را متکی به ارتباط با غرب و به طور ویژه با آمریکا می داند، پس از ظهور دولت یازدهم عرصه را برای حضور جدی به ویژه در رسانه های اصلاح طلب مناسب دیده با تئوری نفی استکبارستیزی تلاش برای دوستی ایران و آمریکا می کنند.

و متاسفانه همه این ها در حالی است که در روزهای قبل آمریکایی ها به طور جدی مذاکرات را با چالش مواجه کرده اند.

وزیر خارجه آمریکا در روزهای گذشته به تیم آمریکایی با باراک اوباما اشاره کرده و می گوید: «‌همانطور که بارها گفتم و شب گذشته نیز درباره آن با رئیس جمهور اوباما بحث کردم، قرار نیست که ما تا ابد در میز مذاکره بنشینیم ‌من تأکید می کنم با توجه به اینکه کاری که در اینجا در حال انجام است بسیار فنی است و خطرات آن بسیار بسیار بالا است، ما شتابزده نیستیم و نباید عجله کنیم و بهتر است در هیچ جنبه ای از این موضوع عجله نکنیم»

 در واکنش به اظهارات کری، جواد ظریف گفت: متاسفانه ما هم شاهد تغییر مواضع و هم شاهد زیاده‌خواهی هستیم و هم شاهد این هستیم که چند کشور در 1+5 دارای مواضع متفاوتی هستند و این وضع را دشوار کرده است. مذاکرات به هرحال دشواری‌های ویژه‌ای دارد مخصوصا الان که می‌تواند روزهای نهایی مذاکره باشد. هر کلمه‌ای که کم یا زیاد شود ممکن است تغییر اساسی در نتیجه نهایی داشته باشد برای همین، هم ما با دقت مذاکره می‌کنیم و هم طرف مقابل با دقت دارد کار می‌کند.

ذوق زدگی این رسانه ها بعد از ماجرای لوزان نیز وجود داشت. روزنامه آرمان در گزارش خود پس از لوزان می گوید: «در طلیعه نوروز ایرانی ۶۴ سال است که یک رویداد بزرگ تاریخی و سیاسی می‌درخشد و مایه مباهات و فخر ایرانیان است؛ «ملی شدن صنعت نفت». حال در موخره آئین نوروزی، ایرانیان یک رویداد بزرگ سیاسی دیگر را هم دارند که با همت بی‌شائبه و مجاهدت فرزندان انقلاب رقم خورده و جلوتی دیگر به تاریخ مبارزات سیاسی ایرانیان و توفیقات حاصل از آن در عرصه نظام بین‌الملل بخشیده است.»

این ذوق زدگی در حالی بود که به بیانیه لوزان اشکالات فنی متعددی وارد بود

به نظر می رسد همه اینها به دلیل این است که تفکر غربگرا با اظهار نظر های مقامات دولتی کم کم خودش را نشان می دهد. تا آنجا که رییس جمهور خود درباره مذاکرات هسته ای گفت:  «مذاکرات هسته ای پله اول است».

حمید ابوطالبی از نزدیکان دولت که ماجرای اسفبار 333روز پشت دربهای سازمان ملل ماندن خود او و توهین بی سابقه آمریکایی ها به عرف دیپلماتیک و تحقیر وی یکی از نتایج مذاکرات مستقیم با آمریکاست درباره مهم تر بودن مذاکره با آمریکا گفته است: «ارزش آغاز تعامل ایران و آمریکا، بیش از موضوع پرونده هسته‌ای است».

در روزهای منتهی به توافق، بزک آمریکا شدیدتر شده است و در حالی که حتی کارشناسان ارشد اقتصادی دولت می گویند بعد از رفع تحریم ها معجزه نخواهد شد، برخی رسانه ها طوری وانمود می کنند که گویا فقط ارتباط با آمریکا مانده بود تا مشکلات حل بشود که آن هم اتفاق افتاد.

گویا برخی فقط به دنبال برگزاری جشن هسته ای هستند تا آنجا که آشنا عید فطر مقاومت را پیشاپیش تبریک گفته در حالی که توافق فعلی با اشکالات عمده مواجه است.

آنچه منابع غیر رسمی می گویند خبر از تحمیل یک توافق بد توسط آمریکا به ایران است.

با اینکه تدابیر تیم مذاکره کننده در برخی خط قرمزها مبتنی بر مقاومت بوده اما گفته می شود متن فعلی محدودیت های غیر قابل قبولی را بر برنامه تحقیق و توسعه ایران تحمیل می کند. رهبر انقلاب در این باره پیشتر در دیدار مسئولان نظام گفته بودند: در همین مدّتِ محدودیّت هم که ما قبول میکنیم، کار تحقیق و توسعه و ساخت و ساز باید ادامه پیدا کند، که این هم از جمله‌ی خطوط قرمزی است که مسئولین محترم روی آن تکیه کردند؛ گفتند ما حاضر نیستیم از تحقیق و توسعه دست برداریم؛ حق با اینها است. در طول این سالهای محدودیّت هم، بایست تحقیق و توسعه ادامه داشته باشد. آنها حرف دیگری میزنند؛ آنها میگویند شما ده سال دوازده سال یا بیشتر هیچ کاری نکنید، بعد از آن شروع کنید به تولید، شروع کنید به ساخت! که این حرف زور مضاعفی است، حرف غلط مضاعفی است.

در متن مذکور هنوز آژانس به عنوان داور نهایی تعیین شده است. این در حالی است که رهبر معظم انقلاب در سخنرانی در جمع کارگزاران نظام با اشاره به منوط شدن رفع تحریم ها به تایید آژانس گفتند: ما با موکول کردن هر اقدامی به گزارش آژانس مخالفیم. ما به آژانس بدبینیم؛ آژانس نشان داده که هم مستقل نیست، هم عادل نیست؛ مستقل نیست زیرا تحت تأثیر قدرتها است؛ عادل نیست [چون] بارها و بارها برخلاف عدالت حکم کرده و نظر داده. به‌علاوه، اینکه بگویند «آژانس باید بیاید اطمینان پیدا کند که فعّالیّت هسته‌ای در کشور نیست» این یک حرف غیر معقولی است. خب، چه‌جور میشود اطمینان پیدا کند؟ اصلاً اطمینان پیدا کردن [یعنی چه‌]؟ مگر تک تک خانه‌ها و وجب به وجب سرزمین کشور را اینها بگردند! چه‌جوری میشود اطمینان پیدا کرد؟ موکول کردن به این مسئله، نه منطقی است، نه عادلانه است.

گویا یکی از موارد اختلافی در توافق احتمالی نهایی موضوع تناظریک به یک و مورد قبول میان تعهدات ایران و 1+5 در زمینه رفع تحریم هاست. مقام معظم رهبری درباره لغو تحریم ها نیز اعلام کردند: تحریمهای اقتصادی و مالی و بانکی، چه آنچه به شورای امنیّت ارتباط پیدا میکند، چه آنچه به کنگره‌ی آمریکا ارتباط پیدا میکند، چه آنچه به دولت آمریکا ارتباط پیدا میکند، همه باید فوراً در هنگام امضای موافقت‌نامه لغو بشود؛ بقیّه‌ی تحریمها هم در فاصله‌های معقول [لغو بشود]. البتّه آمریکایی‌ها در زمینه‌ی تحریمها یک فرمول پیچیده‌ی چند لایه‌ی عجیب و غریبی را مطرح میکنند که اصلاً اعماق آن معلوم نیست؛ از انتهای آن چه در می‌آید هیچ معلوم نیست. عرض کردم بنده بیانم بیان صریح است، تعبیرات دیپلماسی را بنده خیلی بلد نیستم؛ آنچه ما میگوییم صریح و همین [است‌] که گفتیم؛ این مورد نظر ما است.

ه نظر می رسد همه اینها به دلیل این است که تفکر غربگرا با اظهار نظر های مقامات دولتی کم کم خودش را نشان می دهد. تا آنجا که رییس جمهور خود درباره مذاکرات هسته ای گفت: «مذاکرات هسته ای پله اول است».

محمدرضا ثابت
 

 

به گزارش خبرنگار سیاسی سراج24، در حالی که مدام ضرب الاجل ها در مذاکرات تمدید می شوند و در همین شرایط آمریکایی ها مدام با دبه درآوردن، زیاده خواهی می کنند، رفتار برخی رسانه های اصلاح طلب طرفدار آمریکا قابل تامل است.

ذوق زدگی این جریان تا جایی است که در روزهای منتهی به توافق هسته ای از رفع خصومت 37ساله میان ایران و آمریکا صحبت می کنند و با خوشحالی زائدالوصف آنچنان که گویا همه جنایات آمریکا را فراموش کرده اند، اظهارات هاشمی رفسنجانی مبنی بر بازگشایی سفارت آمریکا را تیتر خبرهای خود کرده اند و حتی عکس سلفی اوباما با میدان آزادی را منتشر می کنند.

روزنامه آفتاب یزد روز پنج شنبه در گزارشی با عنوان پایان قهر 37ساله به بررسی رابطه میان ایران و آمریکا بعد از توافق هسته ای پرداخته است.

هفته نامه صدا عکس کارتونی صفحه یک خود را با عکس اوباما و میدان آزادی منتشر کرده است، که گویا در رویاپردازی سردبیر این نشریه خیلی جدی پیگیری می شود.

این رویکرد البته از همان روزهای آغازین مذاکرات هسته ای در صفحه های روزنامه های اصلاح طلب دنبال می شد، تا آنجا که تیتر «پرواز مستقیم تهران- نیویورک» روی صفحات این روزنامه ها دیده شد.

این رویا پردازی آنقدر جدی دنبال می شود که چندروز پیش هاشمی رفسنجانی در مصاحبه با روزنامه گاردین با بیان اینکه تابوی مذاکره مستقیم با آمریکا شکسته شده است و توافق می‌تواند «گامی بزرگ» ‌رو به جلو باشد. گفته است بازگشایی سفارت این کشور در تهران غیرممکن نیست. او گفته است: «اما این مسئله به رفتار طرفین بستگی دارد».

جریانی که توسعه کشور را متکی به ارتباط با غرب و به طور ویژه با آمریکا می داند، پس از ظهور دولت یازدهم عرصه را برای حضور جدی به ویژه در رسانه های اصلاح طلب مناسب دیده با تئوری نفی استکبارستیزی تلاش برای دوستی ایران و آمریکا می کنند.

و متاسفانه همه این ها در حالی است که در روزهای قبل آمریکایی ها به طور جدی مذاکرات را با چالش مواجه کرده اند.

وزیر خارجه آمریکا در روزهای گذشته به تیم آمریکایی با باراک اوباما اشاره کرده و می گوید: «‌همانطور که بارها گفتم و شب گذشته نیز درباره آن با رئیس جمهور اوباما بحث کردم، قرار نیست که ما تا ابد در میز مذاکره بنشینیم ‌من تأکید می کنم با توجه به اینکه کاری که در اینجا در حال انجام است بسیار فنی است و خطرات آن بسیار بسیار بالا است، ما شتابزده نیستیم و نباید عجله کنیم و بهتر است در هیچ جنبه ای از این موضوع عجله نکنیم»

 در واکنش به اظهارات کری، جواد ظریف گفت: متاسفانه ما هم شاهد تغییر مواضع و هم شاهد زیاده‌خواهی هستیم و هم شاهد این هستیم که چند کشور در 1+5 دارای مواضع متفاوتی هستند و این وضع را دشوار کرده است. مذاکرات به هرحال دشواری‌های ویژه‌ای دارد مخصوصا الان که می‌تواند روزهای نهایی مذاکره باشد. هر کلمه‌ای که کم یا زیاد شود ممکن است تغییر اساسی در نتیجه نهایی داشته باشد برای همین، هم ما با دقت مذاکره می‌کنیم و هم طرف مقابل با دقت دارد کار می‌کند.

ذوق زدگی این رسانه ها بعد از ماجرای لوزان نیز وجود داشت. روزنامه آرمان در گزارش خود پس از لوزان می گوید: «در طلیعه نوروز ایرانی ۶۴ سال است که یک رویداد بزرگ تاریخی و سیاسی می‌درخشد و مایه مباهات و فخر ایرانیان است؛ «ملی شدن صنعت نفت». حال در موخره آئین نوروزی، ایرانیان یک رویداد بزرگ سیاسی دیگر را هم دارند که با همت بی‌شائبه و مجاهدت فرزندان انقلاب رقم خورده و جلوتی دیگر به تاریخ مبارزات سیاسی ایرانیان و توفیقات حاصل از آن در عرصه نظام بین‌الملل بخشیده است.»

این ذوق زدگی در حالی بود که به بیانیه لوزان اشکالات فنی متعددی وارد بود

به نظر می رسد همه اینها به دلیل این است که تفکر غربگرا با اظهار نظر های مقامات دولتی کم کم خودش را نشان می دهد. تا آنجا که رییس جمهور خود درباره مذاکرات هسته ای گفت:  «مذاکرات هسته ای پله اول است».

حمید ابوطالبی از نزدیکان دولت که ماجرای اسفبار 333روز پشت دربهای سازمان ملل ماندن خود او و توهین بی سابقه آمریکایی ها به عرف دیپلماتیک و تحقیر وی یکی از نتایج مذاکرات مستقیم با آمریکاست درباره مهم تر بودن مذاکره با آمریکا گفته است: «ارزش آغاز تعامل ایران و آمریکا، بیش از موضوع پرونده هسته‌ای است».

در روزهای منتهی به توافق، بزک آمریکا شدیدتر شده است و در حالی که حتی کارشناسان ارشد اقتصادی دولت می گویند بعد از رفع تحریم ها معجزه نخواهد شد، برخی رسانه ها طوری وانمود می کنند که گویا فقط ارتباط با آمریکا مانده بود تا مشکلات حل بشود که آن هم اتفاق افتاد.

گویا برخی فقط به دنبال برگزاری جشن هسته ای هستند تا آنجا که آشنا عید فطر مقاومت را پیشاپیش تبریک گفته در حالی که توافق فعلی با اشکالات عمده مواجه است.

آنچه منابع غیر رسمی می گویند خبر از تحمیل یک توافق بد توسط آمریکا به ایران است.

با اینکه تدابیر تیم مذاکره کننده در برخی خط قرمزها مبتنی بر مقاومت بوده اما گفته می شود متن فعلی محدودیت های غیر قابل قبولی را بر برنامه تحقیق و توسعه ایران تحمیل می کند. رهبر انقلاب در این باره پیشتر در دیدار مسئولان نظام گفته بودند: در همین مدّتِ محدودیّت هم که ما قبول میکنیم، کار تحقیق و توسعه و ساخت و ساز باید ادامه پیدا کند، که این هم از جمله‌ی خطوط قرمزی است که مسئولین محترم روی آن تکیه کردند؛ گفتند ما حاضر نیستیم از تحقیق و توسعه دست برداریم؛ حق با اینها است. در طول این سالهای محدودیّت هم، بایست تحقیق و توسعه ادامه داشته باشد. آنها حرف دیگری میزنند؛ آنها میگویند شما ده سال دوازده سال یا بیشتر هیچ کاری نکنید، بعد از آن شروع کنید به تولید، شروع کنید به ساخت! که این حرف زور مضاعفی است، حرف غلط مضاعفی است.

در متن مذکور هنوز آژانس به عنوان داور نهایی تعیین شده است. این در حالی است که رهبر معظم انقلاب در سخنرانی در جمع کارگزاران نظام با اشاره به منوط شدن رفع تحریم ها به تایید آژانس گفتند: ما با موکول کردن هر اقدامی به گزارش آژانس مخالفیم. ما به آژانس بدبینیم؛ آژانس نشان داده که هم مستقل نیست، هم عادل نیست؛ مستقل نیست زیرا تحت تأثیر قدرتها است؛ عادل نیست [چون] بارها و بارها برخلاف عدالت حکم کرده و نظر داده. به‌علاوه، اینکه بگویند «آژانس باید بیاید اطمینان پیدا کند که فعّالیّت هسته‌ای در کشور نیست» این یک حرف غیر معقولی است. خب، چه‌جور میشود اطمینان پیدا کند؟ اصلاً اطمینان پیدا کردن [یعنی چه‌]؟ مگر تک تک خانه‌ها و وجب به وجب سرزمین کشور را اینها بگردند! چه‌جوری میشود اطمینان پیدا کرد؟ موکول کردن به این مسئله، نه منطقی است، نه عادلانه است.

گویا یکی از موارد اختلافی در توافق احتمالی نهایی موضوع تناظریک به یک و مورد قبول میان تعهدات ایران و 1+5 در زمینه رفع تحریم هاست. مقام معظم رهبری درباره لغو تحریم ها نیز اعلام کردند: تحریمهای اقتصادی و مالی و بانکی، چه آنچه به شورای امنیّت ارتباط پیدا میکند، چه آنچه به کنگره‌ی آمریکا ارتباط پیدا میکند، چه آنچه به دولت آمریکا ارتباط پیدا میکند، همه باید فوراً در هنگام امضای موافقت‌نامه لغو بشود؛ بقیّه‌ی تحریمها هم در فاصله‌های معقول [لغو بشود]. البتّه آمریکایی‌ها در زمینه‌ی تحریمها یک فرمول پیچیده‌ی چند لایه‌ی عجیب و غریبی را مطرح میکنند که اصلاً اعماق آن معلوم نیست؛ از انتهای آن چه در می‌آید هیچ معلوم نیست. عرض کردم بنده بیانم بیان صریح است، تعبیرات دیپلماسی را بنده خیلی بلد نیستم؛ آنچه ما میگوییم صریح و همین [است‌] که گفتیم؛ این مورد نظر ما است.



:: بازدید از این مطلب : 139
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 تير 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : منتظر المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

سی‌وششمین سال و روز جهانی قدس در خیابان‌های پایتخت ایران حاشیه‌های را در برداشت از آبپاشی آقای وزیر تا سلفی مردم با مسئولان و تودهنی پدر نقی به اوباما؛

به گزارش افکارنیوز، سی‌وششمین سال و روز جهانی قدس نیز در روز جمعه 19 تیر سال 94 با حضور خیل عظیم مردم روزه دار پایتخت ایران و همچنین با حضور مسئولان کشوری و لشکری برگزار شد، راهپیمایی که همزمان در سراسر ایران و اقصی نقاط جهان به عنوان یکی از اشتراکات ظلم ستیزی در کشورهای دنیا معروف است، حال این کشورها می‌خواهند اسلامی باشند یا اروپایی و آمریکایی؛ آزادیخواهان جهان بدون هیچ تبعیض در رنگ، پوست و مذهب در مراسمی که یادگار امام راحل است گردهم می‌آیند و نماد حقوق بشری را با مفاد فریادها و حضور پرشورشان به جهانیان نشان می‌دهند.

آبپاشی آقای وزیر

در مراسم روز جهانی قدس امسال نیز بر حسب حوزه خبری در چهاراه ولی عصر (عج) تهران حضور به عمل می‌آوری، مکانی که غالب مسئولان از خودروهای خود پیاده و به خیل عظیم راهپیمایان می‌پیوستند، سید حسن هاشمی وزیر بهداشت نیز از جمله وزرای بود که ساعت 11:50 دقیقه خود را به جمعیت راهپیمایان رساند، حضور وی در راهپیمایی باعث می‌شود مسیر عبوری وی کمی با کُندی صورت پذیرد به هر حال مسئول سلامت کشور بودن و هزاران جلب توجه از نیازهای مردم تا ابراز علاقه جامعه؛ که باعث می‌شود در چنین مراسم‌های برخی مسئولان خود وحدت رویه شوند؛ در برخی از طول مسیر راهپیمایی نیز آقای وزیر که همراه مردم است با آب پاش‌های بزرگ خیس می‌شود و در همان حالت و بدون واکنشی به مصاحبه و گفت‌وگو با مردم و رسانه‌ها ادامه می‌دهد.

از جلوه‌های دیگر راهپیمایی روز قدس همراهی و پشتیبانی همیشگی نیروهای امدادی از جمله هلال احمری‌ها و اورژانس است، بطوریکه در این مراسم جهانی نیز صندوق‌های جمعیت هلال احمر برای جمع آوری کمک‌ها برای مردم یمن در کنار خیابان‌ها و زیر پل‌ها مستقر شده است.

هر چه هوا گرمتر جمعیت هم بیشتر

مهدی یکی از داوطلبان هلال احمر که لیسانس معماری دارد و به گفته خودش 2 سالی می‌شود عضو داوطلب منطقه پنچ تهران است درباره حضور مردم در راهپیمایی قدس به تسنیم می‌گوید: من فکر نمی‌کردم که با این هوای گرم مردم چنین گسترده در راهپیمایی حضور پیدا کنند، صبح که ما مستقر شدیم جمعیت اندک بود ولی هر چه هوا گرمتر می‌شود جمعیت هم بیشتر می‌شود.

راهپیمایی‌های ایرانی بهترین فرصت برای جمع آوری کمک برای مظلومان جهان

علی دیگر عضو هلال احمر که کنار صندوق جمع آوری کمک‌های مردمی برای یمن ایستاده است نیز خود را به عنوان امدادگر منطقه پنچ هلال احمر تهران معرفی می‌کند و می‌گوید: روز قدس به دلیل شوری که ایجاد می‌کند به ما نیز کمک می‌شود تا در راستای اهداف‌مان که امسال جمع آوری کمک برای مردم یمن است بهتر عمل کنیم زیرا در چنین روزهای مردم کمک‌های نقدی بیشتری کمک می‌کنند.

حضوری که خوشحالی می‌آورد

در راهپیمایی‌ها یکی از بهترین مکان‌های استقرار زیر پل‌ها است بطوریکه هجم گسترده نیروهای امدادی و پلیس را شاهد هستی، صندوق‌های جمع آوری کمک‌های مردمی هلال احمر نیز به همراه خودروهای آمبولانس و پلیس نیز جلوگری می‌کند، پشت یکی از صندوق‌ها مرد میانسالی چشم به نقطه دوری از جمعیت دارد، کنارش می‌روی و از حضورش می‌پرسی که وی نیز بسیار خونسرد می‌گوید: حضور خوبی است، مردم خوشحال هستند و با خوشحالی هم برای مردم یمن کمک می‌کنند.

پیشنهاد امدادگران برای حضوری بهتر جهت خدمتی بیشتر

در وانفسای سئوال از نیروهای داوطلب هستی که حضور پیرزنی در کنار صندوق‌ و صحبت با یکی از بانوان امدادگر جلب توجه می‌کند، گوی پیرزن نیازی دارد ولی در نهایت ناامید می‌گذرد، از بانوی امدادگر که سابقه 10 ساله در هلال احمر دارد ماجرا و خواسته پیرزن را جویا می‌شوی که وی نیز با ابراز تأسف می‌گوید: متاسفانه آنطور که باید و شاید تجهیزات لازم برای خدمت به مردم نداریم مثلاً همین پیرزن می‌خواست تا چند خیابان بالاتر انتقالش دهیم زیرا دیگر پای رفتن نداشت ولی ما همانطور که می‌بینید تجهیزات در این زمینه نداریم، در حالیکه مردم با وجود همه مشکلاتی که دارند در چنین راهپیمایی‌های شرکت می‌کنند.

زنان امدادگر که رساتر از مردان انتقاد می‌کردند

هنوز بانوی امدادگر به وسط صحبت‌هایش نرسیده بود که آقای با لباس هلال گوشی همراهش را روی میز و میان مصاحبه می‌گذارد ولی بانوی امدادگر با ذکاوتی خاص و البته با چشم غره‌ای گوشی را بر می‌دارد و گوشی را از حالت ضبط صدا در می‌آورد و ادامه می‌دهد: روسا و مسئولان هلال احمر بیشتر نیروهای امدادگر و داوطلب را در یابند و حضور آنها در چنین مراسم‌های را باکیفیت‌تر کنند، مثلاً حضور تیم‌های هلال احمر در چنین مراسم‌های باید با پشتیبانی بهتر صورت پذیرد، البته مسئولان نیز خودشان زودتر از نیروها مستقر شوند تا انرژی کمتری از نیروهای داوطلب و امدادگر گرفته شود.

پدر نقی خطاب به اوباما: "بخابونم دهنش"

مصاحبه، عکاسی، پرچم‌ها، شعارهای انقلابی، آتش زدن پرچم اسرائیل، نشانه‌های انگشت برای نشان دادن مسئولان؛ از جمله صحنه‌های است که در راهپیمایی‌های مانند روز قدس بسیار مشاهده می‌کنی، اما امسال صحنه‌های جالب دیگری هم به مراسم روز قدس اضافه شده بود از جمله حضور پُر رنگ تصاویر پدر نقی معمولی در کنار تصویر اوباما که با جمله‌ای کاریکاتوری مزین شده بود (بخابونم دهنش)

فروش کتاب‌های سردار با 75 درصد تخفیف

در کنار خیابان‌های راهپیمایی غالباً برخی‌های نیز با تیم‌های سازمانی خود استقرار یافته بودند از جمله گروه‌های تلویزیونی و یا گروه‌های سرود و تواشیح و در نهایت حضور مجریان معروف برای اجرای برنامه‌های متعدد از جمله برای کودکان؛ در این هیاهو، فروش دو کتاب در خیابان نیز نظرها را به خود جلب می‌کرد کما اینکه نویسنده کتاب نیز در راهپیمایی حضور داشت و خبرنگاران بسیاری گرد او جمع شده بودند، و او کسی نبود جز سردار حسن فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که دو کتاب وی نیز درباره داعش و اسرائیل با تخفیف 50 تا 75 درصدی به فروش گذاشته شده بود.

سلفی با مسئولان

از هر چه بگذریم شکار سوژه‌ها علی الخصوص با توجه به حضور مسئولان برای اصحاب رسانه فرصت غنیمتی بود تا در کنار عکاسان از غالب مسئولان چه آنهایی که همیشه در صدر رسانه‌ها هستند و چه آنهایی که کمتر رسانه ای می‌شوند ولی راهپیمایی دلیل خوبی است تا به خیل مردم بپیوندند مصاحبه و تصاویر متعددی گرفته شود و گاهاً نیز با خوش اخلاقی برخی مسئولان، گرمای سلفی گرفتن نیز رونق می‌یافت.



:: بازدید از این مطلب : 137
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 تير 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : منتظر المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

آمریکایی‌ها در وین دبّه درآوردند/رژیم متجاوز عربستان شاهانه‌ترین خدمت را به صهیونیست‌ها کرد/اسرائیل ملتمسانه در پی مشروعیت است

آمریکایی‌ها در وین دبّه درآوردند/رژیم متجاوز عربستان شاهانه‌ترین خدمت را به صهیونیست‌ها کرد/اسرائیل ملتمسانه در پی مشروعیت است


 

خطیب موقت نماز جمعه تهران با بیان اینکه آمریکایی‌ها در مذاکرات هسته‌ای در وین دبّه درآوردند، تأکید کرد: رژیم متجاوز عربستان شاهانه‌ترین خدمت را به صهیونیست‌ها کرد و امروز اسرائیل ملتمسانه در پی مشروعیت است.

 

 

به گزارش سراج24، آیت‌الله سیداحمد خاتمی خطیب موقت نمازجمعه تهران در خطبه‌های نمازجمعه روز قدس پایتخت اظهار داشت: نسخه امروز فلسطین همین نسخه مقاومت است، در طول بیش از 65 سال اشغال فلسطین، نسخه حیات‌بخش همین نسخه بوده و نشست‌های سیاسی و قراردادها و معاهده‌ها به نتیجه‌ای نرسیدند و از آنها تاکنون آبی گرم نشده است.

وی افزود: اگر عزتی بوده از رهگذر مقاومت‌ها و انتفاضه‌های قهرمانانه بوده و راه ملت بزرگ ایران هم امروز از همین راه می‌گذرد و راه دیگری وجود ندارد، فرهنگ مقاومت، این مردم را به پیروزی رساند و به یاری خداوند 36 سال این ملت را مثل سرو قامت‌کشیده در صحنه نگه داشته است.

خطیب موقت نمازجمعه تهران در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: راهپیمایی باشکوه امروز مردم ایران بار دیگر این پیام را به دنیا و گروه 1+5 داد که شما با یک ملت یکپارچه و متحد و همیشه در صحنه مواجهید، کسانی که از آرمان‌های به حق‌شان عقب‌نشینی نخواهند کرد.

آیت‌الله خاتمی بر همین اساس در خطبه دوم نمازجمعه پایتخت تصریح کرد: لازم است از حماسه معنوی شب‌های قدر که توسط ملت ایران خلق شد تقدیر و تشکر کنم که انصافا مانور دین بود، به فضل خدا تیر دشمن در عرصه جدا کردن جوانان از معنویت و عشق به خداوند به سنگ خورده است و امیدواریم خداوند بهترین پاداش و اجر را برای آفریدن این حماسه به شما عنایت کند.

وی ادامه داد: حماسه دوم ملت ایران، حماسه راهپیمایی باشکوه امروز در سراسر کشور در روز جهانی قدس بود که بعد از 36 سال، در این هوای گرم باز هم همه به صحنه آمدند و مانند گذشته فریاد برائت از دشمنان ناامید و نشان دار اسلام را سر دادند.

امام جمعه موقت تهران در ادامه سخنانش با اشاره به اشغال فلسطین توسط رژیم غاصب صهیونیستی، تصریح کرد: بیش از 65 سال از اشغال فلسطین می‌گذرد، اشغالگران و صهیونیست‌ها در طول این مدت یک پرونده سیاه و قطوری از جنایات را برای خودشان ترسیم کردند، از جنایات صبرا و شتیلا گرفته تا حمله به غزه و کودک‌کشی و منهدم کردن بیمارستان‌ها و مساجد که همه این موارد تنها بخشی از پرونده سیاه صهیونیست‌هاست.

وی با بیان اینکه این رژیم غاصب روز به روز به اضمحلالش نزدیک‌تر می‌شود، تأکید کرد: با اینکه تمام قدرت‌های استکباری حامی این رژیم سیاه هستند اما آزادگان عالم و از جمله آنها ملت بزرگ ایران، آنها را به رسمیت نشناخته و نمی‌شناسند و نخواهند شناخت.

آیت‌الله خاتمی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی ملتمسانه در پی مشروعیت است، گفت: حتی می‌گویند اگر ایران اسلامی ما را به رسمیت بشناسد، ما هم زیر نظر آژانس قرار می‌گیریم ولی شما بدانید هیچ گاه در چشم این ملت مشروع نخواهید بود و همچنان غاصب و تجاوزگرید.

وی اضافه کرد: حقیقت دوم این است که رژیم صهیونیستی یک کاخ شیشه‌ای است و به شدت شکستنی و اگر اتحاد امت اسلام باشد و دولت‌های اسلامی صادقانه علیه این رژیم غاصب وارد صحنه شوند قطعا این کاخ شیشه‌ای شکستنی خواهد بود، حقیقت سوم این است که در طول بیش از 65 سال از اشغال فلسطین این سرزمین مسلمین، نشست‌ها و مذاکرات مختلفی برگزار شده است اما هیچ خیری برای مردم فلسطین به دنبال نداشته است.

امام جمعه موقت تهران در عین حال یادآور شد: آنچه این مذاکرات و نشست‌های سیاسی برای مردم فلسطین نتیجه داشته، اسارت و ذلت بیشتر بوده است و اگر خیری وجود داشته تنها مقاومت مردم فلسطین و انتفاضه‌های قهرمانانه آنان بوده است و همین انتفاضه‌هاست که فلسطین را از اشغال آزاد خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: ایران اسلامی از مدت‌ها قبل یک طرح و تز را به دنیا برای حل مشکل مردم فلسطین عرضه کرده است و آن این است که همه‌پرسی در سرزمین‌های اشغالی برگزار شود تا خود مردم فلسطین سرنوشت خودشان را انتخاب کنند و پای صندوق رأی بیایند و هر کسی را مردم فلسطین برای زعامت و ریاست انتخاب کردند، مشروع خواهد بود.

خطیب موقت نمازجمعه تهران در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مذاکرات هسته‌ای که در وین پایتخت اتریش در حال انجام است، گفت: ایران تنها یک پیام در مذاکرات هسته‌ای دارد، پیامی که مقام معظم رهبری دارند و مسئولان سه قوه بر آن تأکید دارند و آن این است که «توافق خوب آری، توافق بد هرگز»، این وحدت ستودنی است و مذاکره‌کنندگان عزیز ما که روزهای سختی را در جبهه جنگ سیاسی می‌گذرانند، آنان هم همین هدف را دنبال می‌کنند.

وی گفت: برخی از صاحبان قلم و برخی از صاحبان سایت‌ها را نصیحت می‌کنم که با دو قطبی نشان دادن جامعه، در میدان دشمن بازی نکنند،‌ دشمن نمی‌خواهد این جامعه را در این عرصه متحد ببیند، یکی می‌نویسد کاسبان تحریم، یکی می‌نویسد کاسبان صلح!

آیت‌الله خاتمی خاطرنشان کرد: در این کشور هیچ دلسوزی کاسب تحریم نیست و هیچ دلسوزی هم کاسب صلح نیست، چون اینجا جای کسب نیست بلکه جای افتخارآفرینی و عزت است.

وی افزود: متأسفانه از وین خبرهایی می‌رسد که گویای همان حرفی است که بارها بیان کرده‌ایم، آمریکایی‌ها و هم پیمانانش حتی از حرف‌هایی که تا چند روز قبل خودشان گفته بودند، عقب‌نشینی کردند و دبّه درآوردند. آمریکا اصلاً قابل اعتماد نیست و استراتژی آنان این بود که اگر توافقی انجام شد بگویند فشار ما بر ایران کار خودش را کرد و اگر توافقی هم نشد، مانع توافق را «ایران» معرفی کند.

آیت‌الله خاتمی اضافه کرد: لازم می‌دانم به رسانه‌ها بگویم که شما قهرمانانه وارد میدان شوید و توطئه آمریکا را افشا کنید چون مانع توافق زیاده‌خواهی‌های آمریکا و هم‌پیمانان آمریکاست و اگر توفیقی هم در توافق حاصل شود به خاطر فشارهای شما (آمریکایی‌ها) نبوده است چون شما درخواست کردید که مذاکرات انجام شود.

وی تأکید کرد: اگر توافق خوب حاصل شود بخشی از مشکلات اقتصادی کشور حل می‌شود که به نظر محققان در صورت توافق زیر 50 درصد مشکلات اقتصادی حل خواهد شد و به فضل خدا مردم با سیاست اقتصاد مقاومتی کشور را اداره خواهند کرد.

خطیب موقت نماز جمعه تهران یادآور شد: اگر توافقی هم حاصل نشد دنیا به آخر نرسیده، 36 سال است ما تحریم هستیم و 36 سال است به فضل خدا ایستاده‌ایم و با سه فرهنگ در مقابل دنیای استکبار می‌ایستیم.

وی خاطرنشان کرد: فرهنگ اول، فرهنگ تسلیم‌ناپذیری و خستگی‌ناپذیری است، ما خسته نمی‌شویم اما دشمن را خسته خواهیم کرد؛ با فرهنگ نفرت از استکبار هم مقابل دنیای زور و تزویر می‌ایستیم، نفرت از استکبار در بند بند جان ماست و به یاری خداوند این فرهنگ راه مقاومت را هموار خواهد کرد و فرهنگ سوم، فرهنگ ذلت‌ناپذیری است، ما فرزند عاشوراییم و تربیت‌شده مکتب هیهات من‌الذله هستیم.

خطیب موقت نمازجمعه تهران همچنین یادآور شد: ما غم جانکاه یمن را نمی‌توانیم فراموش کنیم. بیش از 100 روز است که رژیم متجاوز آل‌سعود یمن را به خاک و خون می‌کشد و مدام هم می‌‌گویند یمن در آستانه فاجعه انسانی قرار گرفته ولی متأسفانه حمایت عملی از این مردم مظلوم صورت نمی‌گیرد، رژیم متجاوز عربستان شاهانه‌ترین خدمت را به رژیم صهیونیستی کرد، حداقل آنکه رژیم صهیونیستی را از تیتر به حاشیه کشاند.

وی گفت: از همین تریبون به مردم یمن می‌گوییم شما پیروز صحنه‌اید و بیش از 100 روز است که مقاومت کرده‌اید و ان‌شاءالله میوه شیرین مقاومت را خواهید چید.



:: بازدید از این مطلب : 144
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 تير 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : منتظر المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

عکس : مراسم شب احیاء در دانشگاه تهران

عکس : مراسم شب احیاء در دانشگاه تهران

عکس : مراسم شب احیاء در دانشگاه تهران

عکس : مراسم شب احیاء در دانشگاه تهران

عکس : مراسم شب احیاء در دانشگاه تهران

عکس : مراسم شب احیاء در دانشگاه تهران

عکس : مراسم شب احیاء در دانشگاه تهران

عکس : مراسم شب احیاء در دانشگاه تهرانعکس : مراسم شب احیاء در دانشگاه تهران



:: بازدید از این مطلب : 144
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 تير 1394 | نظرات ()